Kasteel Bentheim

Links


Grafschaft Bentheim Tourismus
De Grafschaft Bentheim nodigt u uit voor een ontspannende of actieve vakantie. Op dit reisportaal van de Grafschaft Bentheim vindt u interessante informatie rond om de thema's toerisme, recreatie en vakantie in het fietsvriendelijkste district van Niedersachsen.
www.grafschaft-bentheim-tourismus.de/nl

Geheim over de grens
Vlak over de Duitse grens liggen spannende (vakantie)-geheimen verscholen: afwisselende landschappen, bijzondere fietsroutes en wandelroutes, bruisende steden, interessante bestemmingen voor een dagje uit en aantrekkelijke arrangementen. Kom toch gewoon eens langs – en laat u verrassen door de vele “Geheimen over de grens”. De regio’s Münsterland, Osnabrücker Land, het Grafschaft Bentheim en het zuidelijke Emsland nodigen u uit het geheim te ontdekken.
www.geheimoverdegrens.nl

Kindervakanties
Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Luuk & Lilli en we vinden het erg gaaf dat we jullie mogen informeren over het veelzijdige vakantiegebied EUREGIO! Samen met ons kunnen jullie op deze website (vol met kindervakanties en familietrips) zien wat de EUREGIO allemaal te bieden heeft. Je merkt snel dat er voor iedereen wat leuks tussen zit!
www.kinder-vakanties.nl

Resort Hotel Bad Bentheim

De luxe en service an een tophotel gecombineerd met de rust en het comfort van een eigen huis! dat is Resort Hotel Bad Bentheim.
www.resorthotelbadbentheim.nl

 

 

Blumen auf dem Innenhof der Burg Bentheim